3 lachen

www.explosm.net De website explosm.net is een allegaartje van op zijn minst vermakelijke projecten. Het grootste deel daarvan heeft te maken met comics en comic-clips. Vier vaste tekenaars en scenaristen posten bijna dagelijks nieuwe stripjes in de reeks Cyanide&Happiness SM

Online strips

www.explosm.net

De website explosm.net is een allegaartje van op zijn minst vermakelijke projecten. Het grootste deel daarvan heeft te maken met comics en comic-clips. Vier vaste tekenaars en scenaristen posten bijna dagelijks nieuwe stripjes in de reeks Cyanide&Happiness. De eenvoudige figuurtjes zijn getekend met een paar lijnen, een stijl die perfect bij de droge humor van de reeks past. Van dezelfde personages staan er ook een paar korte tekenfilmpjes. Zowel de stripjes als de filmpjes plaats je via een klik op je Facebookpagina. Daarnaast kun je op de site filmrecensies lezen van bedenkelijk allooi: de recensent maakt zich sterk de film nog nooit gezien te hebben, of dat de film in zijn geheel niet bestaat. Via het forum kan je zelf artikels aanbrengen of becommentariëren. Je vindt er ook een stripverhaal dat tot stand kwam aan de hand van aanwijzingen van forumgebruikers. (SV)