2 Reizen

Onbekende bestemming

www.swingbo.nl

De één moet er niet aan denken, de ander vindt het helemaal geweldig: op vakantie gaan zonder dat je de bestemming weet. Reisorganisatie Swingbo kan een verrassing voor je regelen. Urenlang surfen op reiswebsites, stress door de vele keuzemogelijkheden en onenigheid met je partner worden met deze surprise reis definitief verleden tijd. Hoe het werkt? Geef online een aantal voorkeuren op als prijs, accommodatie, reistype (actief, natuur, welness etc.), of je binnen of buiten de Benelux wilt blijven. En laat je verder verrassen. Swingbo stuurt je regelmatig hints en teasers per post zoals een paklijst, foto’s of enveloppen die je pas tijdens de trip mag openen. En het spannendste: waar je naartoe gaat blijft tot op de dag van vertrek strikt geheim. Swingbo staat garant voor ultieme voorpret, maar je moet er wel stalen zenuwen voor hebben. (KP)