2 Reizen

Verrasvakantie TO GO WITH AFP STORY "SAMOA-TOURISM,FEATURE" by David Brooks This handout picture picture taken in 2006 shows a beach in Samoa. Samoa has palm-fringed beaches, lagoons filled with wildly coloured fish and jungle-covered hills, 31 August 2007 but is only slowly coming out of the shade of better known South Pacific tourist destinations. The number of visitors travelling to the Polynesian nation of 180,000 for holidays jumped 23.6 percent last year to nearly 41,000, still a fraction of the tourists who make a beeline for Fiji or Tahiti. RESTRICTED TO EDITORIAL USE AFP PHOTO / Samoa Visitors Authority / HO AFP

Onbekende bestemming

www.swingbo.nl

De één moet er niet aan denken, de ander vindt het helemaal geweldig: op vakantie gaan zonder dat je de bestemming weet. Reisorganisatie Swingbo kan een verrassing voor je regelen. Urenlang surfen op reiswebsites, stress door de vele keuzemogelijkheden en onenigheid met je partner worden met deze surprise reis definitief verleden tijd. Hoe het werkt? Geef online een aantal voorkeuren op als prijs, accommodatie, reistype (actief, natuur, welness etc.), of je binnen of buiten de Benelux wilt blijven. En laat je verder verrassen. Swingbo stuurt je regelmatig hints en teasers per post zoals een paklijst, foto’s of enveloppen die je pas tijdens de trip mag openen. En het spannendste: waar je naartoe gaat blijft tot op de dag van vertrek strikt geheim. Swingbo staat garant voor ultieme voorpret, maar je moet er wel stalen zenuwen voor hebben. (KP)