Overige films

Chaos (Tony Giglio, 2005, VS). Doorsnee-thriller met Wesley Snipes als een belezen schurk die allerlei citaten ophoest uit de chaostheorie van James Gleick. Tussen alle aanslagen, moorden en bankovervallen door houdt politieman Ryan Philippe het hoofd koel. RTL7, 20.30-22.35u.

Into the Blue (John Stockwell, 2005, VS). Exotische, op de Bahama’s gedraaide actiethriller rond snorkelende schatzoekers. Volgens de Engelse krant The Guardian heeft de bikini van Jessica Alba het formaat van een muizenbaretje. Veronica, 20.30-22.55u.

The Graduate (Mike Nichols, 1967, VS). Eerste grote rol van Dustin Hoffman in onweerstaanbare, volgens menigeen overschatte komedie over de seksuele moraal van de Amerikaanse West Coast anno 1967. Grote hit, mede dankzij de liedjes van Simon & Garfunkel. WDR, 22.10-23.50u., tweetalige uitzending.