3 Opsommen

Al je hoogte- en dieptepunten www.wiseline.com

Levensloop in tijdlijn

www.wiseline.com

Picasa, Flickr, MySpace en Hyves zijn leuk voor vakantiekiekjes en om te vertellen dat je nu weer @werk bent, maar waar is de samenhang, de rode draad? Wiseline, een nieuwe gratis onlinedienst van twee ondernemers uit Maastricht, brengt je levensloop in logisch verband in een grafiek. Kies een categorie bij elk te memoreren gebeurtenis (van avonturen en carrière tot fouten en geheimen), zet er een beschrijving en een foto of filmpje bij en waardeer het moment: van euforisch tot verschrikkelijk. Zo ontstaat een lijn als een onregelmatige hartslag, waarbij eerste liefdes en vakanties de pieken omhoog vormen en dode opa’s en verblijven in het ziekenhuis de kuilen in de weg. Echte geheimen kan je in dit dagboek 2.0 beter niet opslaan: de lijn kan door iedereen worden bekeken. Maar als je trots bent op alle hoogte- en dieptepunten, zet je ’m op Hyves of MySpace. (TV)

Met bijdragen van Renée Heidekamp, Malin Kox en Thalia Verkade