Utrechtse studentenkamers liggen op straat

Utrechtse studentenkamers liggen op straat Utrecht, 10 mei. Aan de Einsteindreef in Overvecht, Utrecht, is sloopbedrijf van Eijk uit Leiden bezig met het verwijderen van de voorgevels van een groot aantal studentenflats. In Overvecht is een uitgebreid vernieuwingsproject gaande waarbij een groot aantal flats wordt gesloopt om ruimte te maken voor nieuwbouw. Overvecht is een typische wijk uit de jaren zestig van de vorige eeuw met veel hoogbouw. Foto WFA WFA27:SLOOP STUDENTENFLATS:UTRECHT;07MEI2008- Aan de Einsteindreef in Utrecht is sloopbedrijf van Eijk uit Leiden bezig met het verwijderen van de voorgevels van een groot aantal studentenflats. Het levert een apart beeld op van veelgekleurde studentenkamers. WFA/wc/str. Fotoburo Dijkstra WFA
Utrechtse studentenkamers liggen op straat Utrecht, 10 mei. Aan de Einsteindreef in Overvecht, Utrecht, is sloopbedrijf van Eijk uit Leiden bezig met het verwijderen van de voorgevels van een groot aantal studentenflats. In Overvecht is een uitgebreid vernieuwingsproject gaande waarbij een groot aantal flats wordt gesloopt om ruimte te maken voor nieuwbouw. Overvecht is een typische wijk uit de jaren zestig van de vorige eeuw met veel hoogbouw. Foto WFA WFA27:SLOOP STUDENTENFLATS:UTRECHT;07MEI2008- Aan de Einsteindreef in Utrecht is sloopbedrijf van Eijk uit Leiden bezig met het verwijderen van de voorgevels van een groot aantal studentenflats. Het levert een apart beeld op van veelgekleurde studentenkamers. WFA/wc/str. Fotoburo Dijkstra WFA WFA