Radio Voorkeur

Tros Kamerbreed. Kees Boonman en Margriet Vroomans praten met Frans Timmermans (PvdA), staatssecretaris voor Europese Zaken, en Joost Lagendijk (GroenLinks), Europarlementariër, over actuele politieke onderwerpen. Radio 1, 11.05-12.07u.

Opium. Cultuurmagazine. Korte uitzending wegens een lange Langs de lijn (zie hierna). Een gesprek via de telefoon met Jan Smeets, organisator van Pinkpop Classic. Column van Arjen Peters. Radio 1, 19.04-19.30u.

Langs de lijn. Live voetbal. Play-offs van de tweede ronde voor de Champions League: FC Twente-Ajax. Radio 1, 19.30-23.00u.

Opera live. Uitvoering van Tristan und Isoldevan Richard Wagner. Door het Nederlands Philharmonisch Orkest en het koor van de Nederlandse Opera o.l.v. Ingo Metzmacher. Met o.a. Stig Anderson als Tristan en Linda Watson als Isolde. Radio 4, 19.02-23.02u.

Simek ’s nachts. Martin Simek praat met Heleen Mees. Ze is econoom, jurist, columnist van NRC Handelsblad en ‘powerfeministe’. Radio 1, 0.04-1.00u.