Groeten uit Spanje

Groeten uit Spanje „Lopend op weg naar Santiago de Compostela. Een boer vertelt dat hij zo gelukkig is: hij besloot vier van z’n zeven koeien weg te doen. Wat een rust geeft hem dat. Als ik in Nederland terugkom zal ik dan ook een paar koeien wegdoen of zijn die mij te heilig?” H. Barbas, Amersfoort. Stuur een ansicht (maximaal 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam. Rectificatie / Gerectificeerd Correctie De ansichtkaart zoals afgedrukt in de rubriek ‘Groeten uit ...’ van vorige week (Zaterdag &cetera 10 mei, pagina 33) kwam niet uit Spanje , maar uit het Duitse Speyer.

„Lopend op weg naar Santiago de Compostela. Een boer vertelt dat hij zo gelukkig is: hij besloot vier van z’n zeven koeien weg te doen. Wat een rust geeft hem dat. Als ik in Nederland terugkom zal ik dan ook een paar koeien wegdoen of zijn die mij te heilig?” H. Barbas, Amersfoort. Stuur een ansicht (maximaal 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.

Rectificatie / Gerectificeerd

Correctie

De ansichtkaart zoals afgedrukt in de rubriek ‘Groeten uit ...’ van vorige week (Zaterdag &cetera 10 mei, pagina 33) kwam niet uit Spanje , maar uit het Duitse Speyer.