Un baiser s'il vous plaît

Un baiser s'il vous plaît Gabriel ontmoet Emilie op een zakenreis. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar beiden hebben al een partner. Bij een laatste borrel op haar hotelkamer, legt ze uit waarom ze niet kunnen kussen. Ze doet dat door een lang verhaal te vertellen over de liefdesperikelen van twee vrienden. In die raamvertelling plaatst regisseur Emmanuel Mouret zijn zedenschets Un baiser s’il vous plaît. Typisch Frans, met meer humor dan je daar doorgaans verwacht. Un baiser, s’il vous plaît . Regie: Emmanuel Mouret. Met: Virginie Ledoyen, Julie Gayet, Michaël Cohen. In: 9 bioscopen. scene uit de film Un baiser s'il vous plait (2007) FOTO: Cinemien

Gabriel ontmoet Emilie op een zakenreis. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar beiden hebben al een partner. Bij een laatste borrel op haar hotelkamer, legt ze uit waarom ze niet kunnen kussen. Ze doet dat door een lang verhaal te vertellen over de liefdesperikelen van twee vrienden. In die raamvertelling plaatst regisseur Emmanuel Mouret zijn zedenschets Un baiser s’il vous plaît. Typisch Frans, met meer humor dan je daar doorgaans verwacht.

Un baiser, s’il vous plaît . Regie: Emmanuel Mouret. Met: Virginie Ledoyen, Julie Gayet, Michaël Cohen. In: 9 bioscopen.