Plant & Krauss

Plant & Krauss Amsterdam „Robert Plant is de goddelijke koning van de rock & roll”, schrijft de Louisvile Courier-Journal over het live-debuut van de Led Zeppelin-zanger met countryzangeres Alison Krauss. Toen ze samen begonnen te zingen was zijn doorleefde galm in perfecte balans met haar onberispelijke stem. Krauss zong geen valse noot en de band onder leiding van producer T-Bone Burnett speelde bijna foutloos. Behalve het hele album vertolkten ze een handvol Zeppelin-klassiekers en een George Jones-cover. 14 mei Heineken Music Hall, Amsterdam-ZO. British musician Robert Plant of Led Zeppelin performs with Alison Krauss at the New Orleans Jazz and Heritage Festival in New Orleans, Louisiana April 25, 2008. REUTERS/Lee Celano (UNITED STATES) REUTERS

Amsterdam „Robert Plant is de goddelijke koning van de rock & roll”, schrijft de Louisvile Courier-Journal over het live-debuut van de Led Zeppelin-zanger met countryzangeres Alison Krauss. Toen ze samen begonnen te zingen was zijn doorleefde galm in perfecte balans met haar onberispelijke stem. Krauss zong geen valse noot en de band onder leiding van producer T-Bone Burnett speelde bijna foutloos. Behalve het hele album vertolkten ze een handvol Zeppelin-klassiekers en een George Jones-cover.

14 mei Heineken Music Hall, Amsterdam-ZO.