Odysseus bij de Helderse haven

Odysseus bij de Helderse haven Den Helder Onder de titel Een Odyssee gaat vlak bij de haven van Den Helder, op Kaaphoofd, zondagmiddag een nieuwe versie van Homeros' Odysseia in première. Voor Wederzijds bewerkt en regisseert Ad de Bont deze legende over de twintig jaar durende omzwervingen van de Griekse held Odysseus na de val van Troje. De Bont legt het accent op de zoon van Odysseus, Telemachos, die zijn vader nooit heeft gezien. Hiermee maakt hij de voorstelling herkenbaar voor kinderen vanaf 10 jaar. T/m 8 juni Kaaphoofd, Den Helder. Inl.: www.wederzijds.nl of 0223-678678 Den Helder 6-5-2008 Aan het einde van Noord Holland Kaaphoofd met Texel al aan de horizon geeft theatergroep Wederzijds een voorstelling genaamd "een Odyssee". In deze voorstelling word veel gewerkt met de ruimtelijkheid van de locatie. Geregiseerd door Ad de Bont Cast: Laura de Boer (in rood), Daniel van Klaveren, Albert Klein Kranenburg, Annemarie Maas (blonde vrouw), Martien Langman en Wiske Sterringa Foto Floren van Olden Olden, Floren van

Den Helder Onder de titel Een Odyssee gaat vlak bij de haven van Den Helder, op Kaaphoofd, zondagmiddag een nieuwe versie van Homeros' Odysseia in première. Voor Wederzijds bewerkt en regisseert Ad de Bont deze legende over de twintig jaar durende omzwervingen van de Griekse held Odysseus na de val van Troje. De Bont legt het accent op de zoon van Odysseus, Telemachos, die zijn vader nooit heeft gezien. Hiermee maakt hij de voorstelling herkenbaar voor kinderen vanaf 10 jaar. T/m 8 juni Kaaphoofd, Den Helder. Inl.: www.wederzijds.nl of 0223-678678