Maastricht Toneelstad Festival

Maastricht Toneelstad Festival Maastricht In Limburg wordt voor het eerst het Maastricht Toneelstad Festival gehouden. Daarop gaat Datumloze Dagen in première, een bewerking van de roman van Jeroen Brouwers. De groep Wunderbaum toont drie van zijn grootste hits: Lost Chord Radio, Cobain en Eindhoven de gekste. Op Pinksterochtenden kunt u dauwtrappen met Lotte van den Berg. Zij toont bij zonsopgang haar straatvoorstelling Het blauwe uur. Ook haar zwijgende voorstelling over hunkering, Stillen, is te zien. 11-17 mei Theater a/h Vrijthof en elders. Info 043-3505555 of www.theateraanhetvrijthof.nl. Maastricht, 28-04-08. Tom Jansen tijdens repetitiedoorloop van "Datumloze Dagen" naar het Boek van Jeroen Brouwers, bewerkt en geregisseerd door Leon van der Sanden bij theatergroep Het Vervolg. Foto Leo van Velzen NrcHb Velzen, Leo van

Maastricht In Limburg wordt voor het eerst het Maastricht Toneelstad Festival gehouden. Daarop gaat Datumloze Dagen in première, een bewerking van de roman van Jeroen Brouwers. De groep Wunderbaum toont drie van zijn grootste hits: Lost Chord Radio, Cobain en Eindhoven de gekste. Op Pinksterochtenden kunt u dauwtrappen met Lotte van den Berg. Zij toont bij zonsopgang haar straatvoorstelling Het blauwe uur. Ook haar zwijgende voorstelling over hunkering, Stillen, is te zien.

11-17 mei Theater a/h Vrijthof en elders. Info 043-3505555 of www.theateraanhetvrijthof.nl.