Latin Sunday

Latin Sunday Utrecht Zondag 11 mei is meer dan Pinksteren en Moederdag: Utrecht verkeert op deze Culturele Zondag in Latijns-Amerikaanse sferen. Films, maffialiederen, drijf-in bioscoop, reisverhalen, latin ballroom, salsa, theater, debat, tango, lezingen en veel muziek op straat. Aanleiding is het Latin American Film Festival en zondag spreidt het Latijns-Amerika gevoel zich over de hele stad uit. Iedereen die kan lopen, kan tango leren, iedereen die wil luisteren, kan van alles ontdekken over de Maya’s. Bijna alle programma’s zijn gratis. Inl: www.culturelezondagen.nl Couples performing Latin dance. Jupiterimages

Utrecht

Zondag 11 mei is meer dan Pinksteren en Moederdag: Utrecht verkeert op deze Culturele Zondag in Latijns-Amerikaanse sferen. Films, maffialiederen, drijf-in bioscoop, reisverhalen, latin ballroom, salsa, theater, debat, tango, lezingen en veel muziek op straat. Aanleiding is het Latin American Film Festival en zondag spreidt het Latijns-Amerika gevoel zich over de hele stad uit. Iedereen die kan lopen, kan tango leren, iedereen die wil luisteren, kan van alles ontdekken over de Maya’s. Bijna alle programma’s zijn gratis.

Inl: www.culturelezondagen.nl