Kunstvlaai

Kunstvlaai KINDEREN Amsterdam Op de Kunstvlaai is er voor de kinderden genoeg te doen. Zo is er een limonade-kunstbar, een groot Perzisch tapijt van verschillende soorten kunstgras om op te voetballen en frisbeen, een optreden van een mensgrote levende wortel, een driewielerrace en een nieuwe kleurenkubus waarmee je complete kastelen kunt bouwen. In de omgebouwde stadsbus Noortje op Wielen zie je kunstwerken die allemaal over beweging gaan. Zelf kun je ook schilderen en knutselen in de bus. Opening: zat 10 mei 16-19u. T/m 18 mei dag van 12-18u. Westergasfabriek, Pazzanistraat 41, A'dam

Amsterdam

Op de Kunstvlaai is er voor de kinderden genoeg te doen. Zo is er een limonade-kunstbar, een groot Perzisch tapijt van verschillende soorten kunstgras om op te voetballen en frisbeen, een optreden van een mensgrote levende wortel, een driewielerrace en een nieuwe kleurenkubus waarmee je complete kastelen kunt bouwen. In de omgebouwde stadsbus Noortje op Wielen zie je kunstwerken die allemaal over beweging gaan. Zelf kun je ook schilderen en knutselen in de bus.

Opening: zat 10 mei 16-19u. T/m 18 mei dag van 12-18u. Westergasfabriek, Pazzanistraat 41, A'dam