Gerhard Richter, 48 portretten

Gerhard Richter, 48 portretten Tilburg Het werk 48 Portraits van de Duitse schilder Gerhard Richter werd voor het eerst getoond op de Biënnale van Venetië in 1972. De reeks bestaat uit 48 schilderijen, 70x55 cm groot, en is gebaseerd op zwartwitreproducties uit encyclopedieën. Het zijn portretten van schrijvers, componisten en wetenschappers uit de negentiende en twintigste eeuw, zoals Albert Einstein en Franz Kafka. De inrichting van de expositie wordt bepaald door de kijkrichting van de geportretteerden. T/m 14 juni 2009 museum de Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo 11–17u.
Gerhard Richter, 48 portretten Tilburg Het werk 48 Portraits van de Duitse schilder Gerhard Richter werd voor het eerst getoond op de Biënnale van Venetië in 1972. De reeks bestaat uit 48 schilderijen, 70x55 cm groot, en is gebaseerd op zwartwitreproducties uit encyclopedieën. Het zijn portretten van schrijvers, componisten en wetenschappers uit de negentiende en twintigste eeuw, zoals Albert Einstein en Franz Kafka. De inrichting van de expositie wordt bepaald door de kijkrichting van de geportretteerden. T/m 14 juni 2009 museum de Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo 11–17u. Richter, Gerhard

Tilburg

Het werk 48 Portraits van de Duitse schilder Gerhard Richter werd voor het eerst getoond op de Biënnale van Venetië in 1972. De reeks bestaat uit 48 schilderijen, 70x55 cm groot, en is gebaseerd op zwartwitreproducties uit encyclopedieën. Het zijn portretten van schrijvers, componisten en wetenschappers uit de negentiende en twintigste eeuw, zoals Albert Einstein en Franz Kafka. De inrichting van de expositie wordt bepaald door de kijkrichting van de geportretteerden.

T/m 14 juni 2009 museum de Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo 11–17u.