De Flaneur

De Flaneur Maastricht Na De Dandy en De Dilettant brengt Marres nu De Flaneur als onderdeel van het onderzoek naar negentiende eeuwse posities en de sporen binnen het huidige cultuurdebat. De ervaringen van negentiende-eeuwse schrijvers en flaneurs uit New York, Londen, Berlijn, Den Haag en Parijs worden via teksten en filmfragmenten getoond. De kunstenaars André van Bergen en Michiel Kluiters hebben een installatie gemaakt, die als drager fungeert. Van 11 mei t/m 13 juli in Marres Centre Contemporary Culture, Capucijnenstraat 98, Maastricht. Wo-zo 12-17u

Maastricht

Na De Dandy en De Dilettant brengt Marres nu De Flaneur als onderdeel van het onderzoek naar negentiende eeuwse posities en de sporen binnen het huidige cultuurdebat. De ervaringen van negentiende-eeuwse schrijvers en flaneurs uit New York, Londen, Berlijn, Den Haag en Parijs worden via teksten en filmfragmenten getoond. De kunstenaars André van Bergen en Michiel Kluiters hebben een installatie gemaakt, die als drager fungeert.

Van 11 mei t/m 13 juli in Marres Centre Contemporary Culture, Capucijnenstraat 98, Maastricht. Wo-zo 12-17u