Bauer inspecteert kerk voor huwelijk

Bauer inspecteert kerk voor huwelijk ROTTERDAM. De dag voor zijn huwelijk met Mariska van Rossenberg (rechts) loopt zanger Frans Bauer langs de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in het Brabantse Oudenbosch. Vanochtend trouwen ze voor de wet in Willemstad, daarna gaan ze voor hun kerkelijke huwelijk naar „de mooiste kerk van Nederland”, vindt Bauer. De 128-jarige kerk vertoont veel overeenkomsten met de St. Pieter in Rome. De burgemeester van Oudenbosch verwacht 5.000 à 10.000 bezoekers. De NS zet daarom morgen extra lange stoptreinen in. Foto WFA WFA39T:FRANS BAUER EN MARISKA ZETTEN PUNTJES OP DE I:OUDENBOSCH;08MAY2008- Morgen trouwt zanger Frans Bauer met Mariska in de baseliek in Oudenbosch. Vandaag vonden er nog van allerlei voorbereidingen plaats. En tot verbazing van omstanders kwam het bruidspaar tegen het einde van de middag zelf ook nog even op bezoek in de baseliek in Oudenbosch. WFA/evda/str.Erald van der Aa WFA WFA