Baghdad Calling

Baghdad Calling Rotterdam Vijf jaar nadat de VS Irak binnenviel is de rust in het land nog steeds niet teruggekeerd. Ook zitten er veel vluchtelingen buiten het land. De expositie Baghdad Calling laat werk zien van fotograaf Geert van Kesteren (1966). Zijn foto’s tonen het leven van Iraakse vluchtelingen in Jordanië, Syrië, Turkije en Noord-Irak. Naast zijn eigen werk staan de door hem verzamelde foto’s van mobieltjes en digitale camera’s van Iraakse vluchtelingen centraal. Nederlands Fotomuseum t/m 16 juni in Las Palmas, Wilhelminakade 332, Rotterdam. Di-vr 10-17u, za & zo 11-17u. Kesteren, Geert van

Rotterdam

Vijf jaar nadat de VS Irak binnenviel is de rust in het land nog steeds niet teruggekeerd. Ook zitten er veel vluchtelingen buiten het land. De expositie Baghdad Calling laat werk zien van fotograaf Geert van Kesteren (1966). Zijn foto’s tonen het leven van Iraakse vluchtelingen in Jordanië, Syrië, Turkije en Noord-Irak. Naast zijn eigen werk staan de door hem verzamelde foto’s van mobieltjes en digitale camera’s van Iraakse vluchtelingen centraal.

Nederlands Fotomuseum t/m 16 juni in Las Palmas, Wilhelminakade 332, Rotterdam. Di-vr 10-17u, za & zo 11-17u.