Art Amsterdam

Art Amsterdam Amsterdam Art Amsterdam toont de ‘state of the art’ van de internationale hedendaagse kunstwereld. Op de beurs van hedendaagse kunst tonen 125 binnen- en buitenlandse galerieën schilderijen, fotografie, beelden, video’s en installaties van zo’n 750 kunstenaars. Opvallend is het Collectiegebouw van Museum Boijmans Van Beuningen, een nieuw depot voor het bewaren van kunst van onder andere privéverzamelaars. Er is ook een parallelprogramma met lezingen en exposities door heel Amsterdam. T/m 12 mei 11-19u, Parkhal van RAI. Inl www.artamsterdam.nl Bezoekers aan de kunstbeurs ART AMSTERDAM. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Amsterdam, 7 mei2008 Mentzel, Vincent

Amsterdam

Art Amsterdam toont de ‘state of the art’ van de internationale hedendaagse kunstwereld. Op de beurs van hedendaagse kunst tonen 125 binnen- en buitenlandse galerieën schilderijen, fotografie, beelden, video’s en installaties van zo’n 750 kunstenaars. Opvallend is het Collectiegebouw van Museum Boijmans Van Beuningen, een nieuw depot voor het bewaren van kunst van onder andere privéverzamelaars. Er is ook een parallelprogramma met lezingen en exposities door heel Amsterdam.

T/m 12 mei 11-19u, Parkhal van RAI. Inl www.artamsterdam.nl