Annie M.G. Schmidt-week

Annie M.G. Schmidt-week Een koningin die sjoelt, een reus die een contactadvertentie plaatst, een Kikvorst met toverkracht en een koning die naar de kermis gaat. De zesde editie van de jaarlijkse feestweek rondom de geboortedag van Annie M.G. Schmidt , van 14 t/m 25 mei, staat helemaal in het teken van haar sprookjes. In het hele land organiseren scholen, boekhandels en bibliotheken allerlei sprookjesevenementen. Voor de gelegenheid bundelde uitgeverij Querido alle sprookjes van Annie M.G. Schmidt in het boek Allemaal sprookjes. Inl www.allemaalsprookjes.nl Beeld: © illustre bv; Fiep Westendorp Illustrations. Westendorp, Fiep

Een koningin die sjoelt, een reus die een contactadvertentie plaatst, een Kikvorst met toverkracht en een koning die naar de kermis gaat. De zesde editie van de jaarlijkse feestweek rondom de geboortedag van Annie M.G. Schmidt , van 14 t/m 25 mei, staat helemaal in het teken van haar sprookjes.

In het hele land organiseren scholen, boekhandels en bibliotheken allerlei sprookjesevenementen. Voor de gelegenheid bundelde uitgeverij Querido alle sprookjes van Annie M.G. Schmidt in het boek Allemaal sprookjes.

Inl www.allemaalsprookjes.nl

Beeld: © illustre bv; Fiep Westendorp Illustrations.