Zelf geknipt (4)

Zelf geknipt (4) klik@nrc.nl „Ik heb (ook al ben ik kapper) nog nooit zelf mijn haar geknipt, maar op mijn trouwdag kwam de vriendin die mijn haar zou doen te laat, ze was verdwaald”, schrijft Hella Vermeulen uit Rotterdam. Ik heb het toen zelf gedaan. Achteraf was ik blij, het zat helemaal naar mijn zin!” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema is deze week: ‘zelf geknipt’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en beschrijving mee te sturen. Afgebeelde persoon of personen moeten toestemming hebben geven voor publicatie in deze krant. Over de fotokeuze wordt niet gecorrespondeerd. De zon schijnt, de slippers kunnen aan. Tenminste, als je voeten zomerklaar zijn. Stuur foto’s van zomerse voeten naar klik@nrc.nl. Zelf geknipt (4) Vermeulen, Hella

„Ik heb (ook al ben ik kapper) nog nooit zelf mijn haar geknipt, maar op mijn trouwdag kwam de vriendin die mijn haar zou doen te laat, ze was verdwaald”, schrijft Hella Vermeulen uit Rotterdam. Ik heb het toen zelf gedaan. Achteraf was ik blij, het zat helemaal naar mijn zin!”