tv nieuws en documentaires

tv film Skin (Hanro Smitsman, 2008) Ned.3, 20.25- 21.55u. Telefilm over de kwetsbare Frankie die in 1979 klem zit tussen zijn vader en zijn moeder, tussen punk en skinheads, tussen blank en zwart, tussen goed en kwaad. Hij is een kaalkop met een hakenkruistatoeage, die de politiecel in wordt gegooid en daarbij een agent op zijn gezicht mept. scene uit de telefilm Skin (2008) FOTO: Ijswater Films IJswater Films

Andere TijdenNed.2, 20.20-21.20u.

In de nieuwe polder Wieringermeer werd in de jaren dertig een werkdorp ingericht waar Joden zich konden voorbereiden op het harde pioniersbestaan in Palestina. In het kader van de herdenking ‘60 jaar Israël’ zendt Andere Tijden een portret uit van de bewoners en hun idealen.

Skin (Hanro Smitsman, 2008)Ned.3, 20.25- 21.55u.

Telefilm over de kwetsbare Frankie die in 1979 klem zit tussen zijn vader en zijn moeder, tussen punk en skinheads, tussen blank en zwart, tussen goed en kwaad. Hij is een kaalkop met een hakenkruistatoeage, die de politiecel in wordt gegooid en daarbij een agent op zijn gezicht mept.