tv film

tv film Harry Potter and the Chamber of Secrets (Chris Columbus, 2002) Net5, 20.30-23.30u. Tweede Potterfilm is leuker, enger en langer dan het eerste deel, heeft nog betere ‘special effects’, maar heeft onverminderd te lijden onder een brokkelige structuur. Naast de vertrouwde sterren speelt Kenneth Branagh een ijdele leraar Tegen de Zwarte Kunsten. From left to right: RUPERT GRINT (Ron Weasley), Hedwig and DANIEL RADCLIFFE (Harry Potter) in Warner Bros. Pictures' family adventure film Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

Harry Potter and the Chamber of Secrets (Chris Columbus, 2002)Net5, 20.30-23.30u.

Tweede Potterfilm is leuker, enger en langer dan het eerste deel, heeft nog betere ‘special effects’, maar heeft onverminderd te lijden onder een brokkelige structuur. Naast de vertrouwde sterren speelt Kenneth Branagh een ijdele leraar Tegen de Zwarte Kunsten.

A Beautiful Mind(Ron Howard, 2001)RTL8, 20.30-22.55u.

Met Oscar voor beste film onderscheiden staaltje ouderwets Hollywoodvermaak. Russell Crowe als de wiskundige annex Nobelprijswinnaar John Forbes Nash jr. Even geniale als paranoïde man lijdt aan door de Koude Oorlog gevoede achtervolgingsgedachten.