Overige films

The Wedding Planner (Adam Shankman, 2001, VS/Dui). Simpele romantische komedie koppelt huwelijksorganisator Jennifer Lopez aan de zoetsappige kinderarts Matthew McConaughey. RTL5, 20.30-22.25u.

Whisky (Juan Pablo Rebella & Pablo Stoll, 2004, Uru/Arg/Dui/Spa). De camera beweegt nooit in deze geestige tragikomedie over de hereniging van twee broers met tegengestelde karakters, beiden sokkenfabrikant, naar aanleiding van de dood van hun moeder. Eén broer doet alsof hij getrouwd is. Arte, 22.45-0.20u.

Deathtrap (Sidney Lumet, 1982, VS). Onverwachte plotwendingen en driedubbele bodems vormen troef van plezierige thriller. Geblokkeerde toneelschrijver Michael Caine zou een moord kunnen plegen voor een goed stuk. Dan legt beginnend auteur Christopher Reeve hem een potentiële hit voor. BBC1, 0.30-2.20u.