op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Poetin treedt af als president van Rusland en gaat verder als premier. Dmitri Medvedev volgt hem op pagina 8

kwartaalresultaten Corporate Express. Corporate Express moet met goede resultaten komen, anders verkopen aandeelhouders hun aandelen liever aan het Amerikaanse bedrijf Staples, dat recent een bod deed op Corporate. Kwartaalresultaten Aegon. Het bedrijf waarschuwde eerder voor afschrijvingen als de Amerikaanse economie stagneert Uitspraak in zaak Microsoft tegen anti-chatprogramma Msnlock van het Nederlandse softwarebedrijf Unicaresoft Beslissende duels in de tweede ronde van de play-offs voetbal om promotie/degradatie tussen RKC - MVV, FC Zwolle - FC Den Bosch en ADO - VVV-Venlo. Als VVV verliest, degradeert het uit de eredivisie.

Vandaag in de weblogs

Computer uit 1849

Een museum in Californië heeft een eigen exemplaar van de ‘Difference Engine No. 2’, de mechanische, programmeerbare rekenmachine die Charles Babbage in 1849 ontwierp.

Bekijk de ‘computer’ op nrc.nl/techno

En verder...

Bioscoopagenda

Welke films draaien vanavond bij jou in de buurt? De bioscoopagenda van nrcnext.nl geeft een overzicht van het filmaanbod van 148 bioscopen in 92 Nederlandse steden en plaatsen.

Kijk op nrcnext.nl/bioscoopagenda

Mijnnext

Bij elk nieuwsbericht op de website van nrc.next staat de leestijd tot de seconde nauwkeurig. Even geen tijd om het artikel te lezen? Klik dan op de bewaar-knop om het later terug te vinden in je leeslijst. Verder vind je onder Mijnnext alle links uit de krant en de mogelijkheid om je te abonneren op de dagelijkse Lunchbox met het nieuws van de ochtend.

Meld je gratis aan op nrcnext.nl/mijnnext