Diaz en Kutcher in suffe Vegas-film

Controlfreak Joy wordt ten overstaan van al haar vrienden gedumpt door haar verloofde. Lanterfanter Jack wordt ontslagen, nota bene door zijn vader. Beide gaan met hun vriend(in) naar Las Vegas, om hun verdriet te verdrinken. Natuurlijk komen ze elkaar tegen en na een met drank overgoten nacht blijken tegenpolen Jack en Joy met elkaar getrouwd. Dan wint Jack 3 miljoen dollar. Terug in New York wil de rechter hun echtscheiding niet uitspreken, ze moeten eerst maar eens proberen of ze het met elkaar kunnen rooien. What Happens in Vegas is een stervehikel voor Cameron Diaz en Ashton Kutcher. Hun namen zijn de magneet die jongeren naar de bioscoop moeten trekken. Maar met alleen star power kom je er toch echt niet. Een beetje behoorlijk script zou hebben geholpen, de schrijversstaking is toch echt voorbij. Ook de grappen zijn meestal ondermaats. Wat een suffe bedoening. Negentig minuten kunnen lang duren. Zonde van al dat over de balk gesmeten geld.

What Happens in Vegas. Regie: Tom Vaughan. Met: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry, Lake Bell. In: 93 bioscopen.

    • André Waardenburg