Overige films

Chain Reaction (Andrew Davis, 1996, VS). Adequate paranoia-thriller vol spectaculaire ontploffingen en achtervolgingen in winters Chicago. Nobele wetenschappers Keanu Reeves en Rachel Weisz worden achtervolgd door FBI en CIA. RTL7, 20.30-22.30u.

Four Weddings and a Funeral (Mike Newell, 1994, Engeland). Aangenaam sentimentele relatiekomedie, die zich af tijdens vier huwelijksfeesten en een begrafenis. Scenarist Richard Curtis en regisseur Newell volgen een excentrieke groep vrienden uit de Britse ‘upper class’. RTL8, 20.30-22.45u.

Air Force One (Wolfgang Petersen, 1997, VS). Harrison Ford is een voorbeeldige Amerikaanse president die hoogstpersoonlijk het heft in handen neemt als zijn presidentiële Boeing 747 wordt gekaapt door terroristen onder leiding van Gary Oldman. Met Glenn Close. BBC1, 23.35-1.30u.