3 Versieren

Kraaltjes op je schouder

Bh-bandjes

www.africamybra.nl

Heb je eindelijk besloten wat je aantrekt, kleurt je bh-bandje er niet bij. Via Afrika My Bra kun je losse bandjes kopen die je op elke bh kunt bevestigen voor 17,50 euro. Op de site staat in een stappenplan uitgelegd hoe je dat kunt doen. Nieuw probleempje: nu heb je een mooi bandje, maar geen bijpassende string… Ook daar hebben de makers aan gedacht. Voor 17,50 euro kun je een kralen string bestellen, die op de intiemere plekken gelukkig van katoen is. En als je dan toch bezig bent, bestel dan meteen een bijkleurend voetsieraad (Africa My Shu, 9,95 euro). Ze zijn er in alle kleuren. Door iets te bestellen op de site maak je niet alleen jezelf blij. Van elke aankoop gaat 1,25 euro naar TCD Trust, dat eerlijk toerisme steunt. De producten worden met de hand gemaakt door voorheen werkeloze zwarte vrouwen (en mannen) in de townships rondom Kaapstad. (MR)

Met bijdragen van Leonieke den Heten, Marije Ravelli en Linda van Stek