1 Plannen

Workshopje water proeven

Natuurlijk leukedingendoen

Boekje te koop in de boekhandel of bol.com, voor 12,50 euro

Een chocoladeparty zonder schalen bonbons en liters chocolademelk, maar mét rauwe cacaobonen. In de Chocolate Club in Amsterdam kun je één avond per week ‘gezond’ uitgaan. Niet onder het genot van alcohol en sigaretten maar van rauw voedsel. Het boekje Natuurlijk leukedingendoen bevat 172 ‘groene’ adressen en tips die inhaken op het milieu, gezondheid en genieten. De natuur is ‘hot’, staat op pagina 1. Toch blijft het geitenwollensokkengevoel kriebelen vanwege suffe tips als een middag in een kas of een fietstocht door Bergen op Zoom. En staat er ten minste één fout in: de nog te openen duurzame uitgaansgelegenheid in Rotterdam – het voormalige Nighttown – heet niet Mytown maar WATT. Gelukkig vermeldt het boekje ook handige tips, zoals een workshop waterproeven in De Waterwinkel in Amsterdam. (LvS)