2 Kennis opdoen

Je kunt ook over drank lezen... Cocktail drankje

Drank!

Het boekje is te koop via bol.com of in de boekhandel, 12,95 euro

‘Laten we proosten op alcohol: de oorzaak van en de oplossing voor alle problemen in het leven.’ Getekend, Homer Simpson. Het citaat komt uit het praktische boekje Drank!, waarin je leuke weetjes, handige tips, testjes en spannende dranksuggesties vindt. Wat drink je bijvoorbeeld als je indruk wilt maken op je baas? Bestel nooit, maar dan ook nooit een cola, adviseren de schrijvers met klem. Dit kan namelijk drie twijfelachtige redenen hebben: je bent zwanger, je bent ex-alcoholist, of je hebt gewoon geen smaak. Geen van drieën dingen waar je baas heel blij mee zal zijn. En zo zijn er ook dranken die je geproefd móét hebben bij speciale gelegenheden. Zo hoor je Champagne Millésimé te drinken tijdens je huwelijksnacht. En een caipirinha drink je alleen aan de Copacabana in Rio de Janeiro. (LvS)