tv film

tv film The Motorcycle Diaries (Walter Salles, 2004) Arte, 14.55-16.50u. Roadmovie over de jonge Che Guevara die met de bevriende biochemicus Alberto Granado een motorreis maakt door Zuid-Amerika. De film toont hoe Che, toen Ernesto, sympathie krijgt voor mijnwerkers, Indianen, verplegers en zieken die hij ontmoet. De vraag die zich tijdens de film opdringt is: zou deze reis interessant zijn als Ernesto niet als Che de geschiedenis was ingegaan? scene uit de film "Motorcycle Diaries"

The Motorcycle Diaries(Walter Salles, 2004)

Arte, 14.55-16.50u.

Roadmovie over de jonge Che Guevara die met de bevriende biochemicus Alberto Granado een motorreis maakt door Zuid-Amerika. De film toont hoe Che, toen Ernesto, sympathie krijgt voor mijnwerkers, Indianen, verplegers en zieken die hij ontmoet. De vraag die zich tijdens de film opdringt is: zou deze reis interessant zijn als Ernesto niet als Che de geschiedenis was ingegaan?