Toen homo's nog niet mochten

Toen homo's nog niet mochten Tournee Haarlemse toneelgroep Het Volk herneemt de komedie Wat niet mag, gebaseerd op een toneelstuk uit 1922 van J.M. IJssel de Schepper-Becker over een familie die wordt ‘getroffen’ door homoseksualiteit. Dat het stuk gedateerd is, buigen de heren van Het Volk samen met Minke Kruyver om in hun voordeel. Dus is het lachen om de verouderde taal, moraal en de commentaren van de amateurspelers die het stuk zogenaamd spelen. Maar het is geen weglachen, uiteindelijk blijkt het stuk moderner dan je denkt. T/m 4 juni. Inl www.toneelgroephetvolk.nl

Tournee

Haarlemse toneelgroep Het Volk herneemt de komedie Wat niet mag, gebaseerd op een toneelstuk uit 1922 van J.M. IJssel de Schepper-Becker over een familie die wordt ‘getroffen’ door homoseksualiteit. Dat het stuk gedateerd is, buigen de heren van Het Volk samen met Minke Kruyver om in hun voordeel. Dus is het lachen om de verouderde taal, moraal en de commentaren van de amateurspelers die het stuk zogenaamd spelen. Maar het is geen weglachen, uiteindelijk blijkt het stuk moderner dan je denkt. T/m 4 juni. Inl www.toneelgroephetvolk.nl