Offspring

Offspring Amsterdam Offspring 2008 is de eindtentoonstelling van 7 jonge kunstenaars die deze zomer hun tweejarige werkperiode aan De Ateliers hebben afgerond. De expositie is samengesteld door Renske Janssen en bevat schilderkunst, film, sculptuur en installaties. De Ateliers is een onafhankelijk kunstenaarsinstituut, dat geleid wordt door beeldend kunstenaars. Het richt zich op de artistieke vorming van jonge, getalenteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. T/m 24 mei. De Ateliers, Stadhouderskade 86, A'dam. Info 020-6739359 en www.de-ateliers.nl. Di t/m za 13u-17u. Vrij entree. Rooij, G.J. van

Amsterdam

Offspring 2008 is de eindtentoonstelling van 7 jonge kunstenaars die deze zomer hun tweejarige werkperiode aan De Ateliers hebben afgerond. De expositie is samengesteld door Renske Janssen en bevat schilderkunst, film, sculptuur en installaties. De Ateliers is een onafhankelijk kunstenaarsinstituut, dat geleid wordt door beeldend kunstenaars. Het richt zich op de artistieke vorming van jonge, getalenteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland.

T/m 24 mei. De Ateliers, Stadhouderskade 86, A'dam. Info 020-6739359 en www.de-ateliers.nl. Di t/m za 13u-17u. Vrij entree.