Mondex wint modeshow

Vind jij dit leuk voor honden? Mondex, a 5-year-old Chihuahua, poses as he walks the aisle dressed as a scuba diver during a dog show at a mall in suburban Manila on Sunday April 27, 2008. Mondex bagged first place during the fashion show category. (AP Photo/Aaron Favila) Hond in duikpak
Vind jij dit leuk voor honden? Mondex, a 5-year-old Chihuahua, poses as he walks the aisle dressed as a scuba diver during a dog show at a mall in suburban Manila on Sunday April 27, 2008. Mondex bagged first place during the fashion show category. (AP Photo/Aaron Favila) Hond in duikpak Associated Press

In een winkelcentrum in Manila, op de Filipijnen, werd een modeshow gehouden voor honden. Mondex, een vijf jaar oude chihuahua, werd de absolute winnaar. Het baasje van Mondex had hem uitgedost in een heel klein duikerspakje, dat compleet voorzien was van een zuurstofflesje, een duikbril én zwemvliezen. Zijn grootste concurrent was Tucker, toevallig ook een vijfjarige chihuahua. Hij was gekleed in een cowboy-outfit. Tucker eindigde als tweede. foto: AP

Vind jij dit leuk voor honden?