Matthias Hoch

Matthias Hoch Rotterdam Matthias Hoch heeft bekendheid gekregen met zijn foto’s van treinstations in Oost-Duitsland en van steden als Parijs, Rome en Brussel. De laatste jaren documenteert hij de Nederlandse verstedelijking. Met zijn analytisch oog onderzoekt hij de zichtbare realiteit die ons omringt, alledaagse functionele ruimtes, moderne structuren in architectuur die, door hun alomtegenwoordigheid, blinde vlekken in onze omgeving zijn, geëlimineerd uit ons directe blikveld en bewustzijn. Real Photography Award tot 4 mei LP II Art Centre, Wilhelminakade 326, R’dam. Tel 010-2030 444. Hoch, Matthias

Rotterdam

Matthias Hoch heeft bekendheid gekregen met zijn foto’s van treinstations in Oost-Duitsland en van steden als Parijs, Rome en Brussel. De laatste jaren documenteert hij de Nederlandse verstedelijking. Met zijn analytisch oog onderzoekt hij de zichtbare realiteit die ons omringt, alledaagse functionele ruimtes, moderne structuren in architectuur die, door hun alomtegenwoordigheid, blinde vlekken in onze omgeving zijn, geëlimineerd uit ons directe blikveld en bewustzijn.

Real Photography Award tot 4 mei LP II Art Centre, Wilhelminakade 326, R’dam. Tel 010-2030 444.