Lost Gardens of Heligan

Lost Gardens of Heligan BUITENLAND Saint Austell Het voornaamste seizoen van de meest romantische en magische botanische tuinen van Groot-Brittannië is begonnen. De tijdens de Tweede Wereldoorlog verwaarloosde planten- en bloementuinen zijn opnieuw florerend. Er zijn vleermuis- en uilenavonden, via enorme rododendrons en camelia's loop je langs meren, een Italiaanse tuin, en de Jungle- een subtropische tuin van Victoriaanse plantverzamelaars. T/m okt, Main Season at The Lost Gardens of Heligan, Pentewan, St.Austell, Cornwall PL26, dagelijks 10-18u. Info 00441726 845100 & www.heligan.com

Saint Austell

Het voornaamste seizoen van de meest romantische en magische botanische tuinen van Groot-Brittannië is begonnen. De tijdens de Tweede Wereldoorlog verwaarloosde planten- en bloementuinen zijn opnieuw florerend. Er zijn vleermuis- en uilenavonden, via enorme rododendrons en camelia's loop je langs meren, een Italiaanse tuin, en de Jungle- een subtropische tuin van Victoriaanse plantverzamelaars.

T/m okt, Main Season at The Lost Gardens of Heligan, Pentewan, St.Austell, Cornwall PL26, dagelijks 10-18u. Info 00441726 845100 & www.heligan.com