Latin American Film Festival

Latin American Film Festival Utrecht Voor de 4de keer vindt in het Louis Hartlooper Complex het Latijns Amerikaans Filmfestival plaats, met dit jaar extra aandacht voor Mexico. De Mexicaanse film is sinds een aantal jaar bezig aan een opmerkelijke opkomst. Hart van het festival is de competitie, waarin 10 films meedingen naar de Latin Angel Award. Tropa de elite, de controversiële winnaar van de Gouden Beer op het filmfestival van Berlijn, is de openingsfilm. Een deel van het programma gaat later ‘on tour’. Latin American Film Festival. Louis Hartlooper Complex, Utrecht. 7 t/ 14 mei.

Utrecht

Voor de 4de keer vindt in het Louis Hartlooper Complex het Latijns Amerikaans Filmfestival plaats, met dit jaar extra aandacht voor Mexico. De Mexicaanse film is sinds een aantal jaar bezig aan een opmerkelijke opkomst. Hart van het festival is de competitie, waarin 10 films meedingen naar de Latin Angel Award. Tropa de elite, de controversiële winnaar van de Gouden Beer op het filmfestival van Berlijn, is de openingsfilm. Een deel van het programma gaat later ‘on tour’.

Latin American Film Festival. Louis Hartlooper Complex, Utrecht. 7 t/ 14 mei.