Impakt Festival

Impakt Festival Utrecht Tijdens het Impakt Festival lichten 4 kunstenaars, Federico Solmi, Jan Peters, Victor Alimpiev en Hito SteyerlVier, hun visies toe. Solmi is een autodidact die zijn inspiratie put uit videogames en het internet en dat combineert met politiek, religie en wereldgeschiedenis. De werken van Jan Peters zijn dagboekachtige documentaires. Alimpievs video's zijn theatraal en bedachtzaam. En Steyerl legt verbanden tussen het persoonlijke, politieke en tussen kunst en fictie. 7 t/m 11 mei in Theater Kikker, BAK en Filmtheater 't Hoogt, Utrecht. Inl www.impakt.nl

Utrecht

Tijdens het Impakt Festival lichten 4 kunstenaars, Federico Solmi, Jan Peters, Victor Alimpiev en Hito SteyerlVier, hun visies toe. Solmi is een autodidact die zijn inspiratie put uit videogames en het internet en dat combineert met politiek, religie en wereldgeschiedenis. De werken van Jan Peters zijn dagboekachtige documentaires. Alimpievs video's zijn theatraal en bedachtzaam. En Steyerl legt verbanden tussen het persoonlijke, politieke en tussen kunst en fictie.

7 t/m 11 mei in Theater Kikker, BAK en Filmtheater 't Hoogt, Utrecht. Inl www.impakt.nl