Florian Pumhösl

Florian Pumhösl Amsterdam Het Stedelijk Museum CS presenteert in de projectieruimte voor actuele kunst, het Docking Station, de film Programm (2006) van Oostenrijkse kunstenaar Florian Pumhösl. Hierin ensceneert hij een ontmoeting van de hoofdrolspelers van de Braziliaanse culturele elite met een hoggeplaats militair, tegen het decor van een in verval geraakte villa. De film wordt getoond in een speciaal door de kunstenaar ontworpen setting. T/m 1 juni in het Stedelijk Museum CS op de 2e en 3e verdieping van het Post CS-gebouw Oosterdokskade 5, Amsterdam. Inl 020-5732.911 en www.stedelijk.nl Pumhösl, Florian

Amsterdam

Het Stedelijk Museum CS presenteert in de projectieruimte voor actuele kunst, het Docking Station, de film Programm (2006) van Oostenrijkse kunstenaar Florian Pumhösl. Hierin ensceneert hij een ontmoeting van de hoofdrolspelers van de Braziliaanse culturele elite met een hoggeplaats militair, tegen het decor van een in verval geraakte villa. De film wordt getoond in een speciaal door de kunstenaar ontworpen setting.

T/m 1 juni in het Stedelijk Museum CS op de 2e en 3e verdieping van het Post CS-gebouw Oosterdokskade 5, Amsterdam. Inl 020-5732.911 en www.stedelijk.nl