Egypte

Egypte Heilig Landstichting Kom kijken naar de Egyptische familievoorstelling Odion en de reis naar de zon. De voorstelling vertelt het verhaal over Odion, wiens vader archeoloog is. Zijn vader is op zoek is naar de oorsprong van Egypte. Na de voorstelling gaan de kinderen mee op speurtocht op zoek naar het Egyptisch Huis. Onderweg beantwoorden ze vragen en lossen ze met hiëroglyfen een raadsel op. Museumpark Orientalis, Profetenlaan 2, Heilig Landstichting. Di-zo 10-17u. Voorstellingen za&zo. In de meivakantie woe, do&ma 12 mei 13u & 15u. Inl 024-3823110 en www.bijbelsopenluchtmuseum.nl 5.0.2

Heilig Landstichting

Kom kijken naar de Egyptische familievoorstelling Odion en de reis naar de zon. De voorstelling vertelt het verhaal over Odion, wiens vader archeoloog is. Zijn vader is op zoek is naar de oorsprong van Egypte. Na de voorstelling gaan de kinderen mee op speurtocht op zoek naar het Egyptisch Huis. Onderweg beantwoorden ze vragen en lossen ze met hiëroglyfen een raadsel op.

Museumpark Orientalis, Profetenlaan 2, Heilig Landstichting. Di-zo 10-17u. Voorstellingen za&zo. In de meivakantie woe, do&ma 12 mei 13u & 15u. Inl 024-3823110 en www.bijbelsopenluchtmuseum.nl