De geur van oranjebitter

De geur van oranjebitter Hasselt De Vlaamse geurkunstenaar Peter de Cupere ontwikkelde voor het Nationale Jenevermuseum in Hasselt een nieuwe ‘bloem’: de Orange Bulb Alambfleuric. De hoofdbestanddelen van deze zinnenstrelende geurinstallatie zijn sinaasappel, citroen en kruiden. De kwaliteit is die van een parfum. Ook in het museum te ervaren is De Cuperes ‘Olfactology Lab’ waar met geur wordt geëxperimenteerd. Olfactology Lab – The Orange Bulb Alambfleuric Oranjebitter, Nationaal Jenevermuseum, Witte Nonnenstraat 19, Hasselt, t/m 31 aug. di-zo 10-17u. Inl 003211239860. Nederland, Millingen, 25-4-2008 Oranjebitter bij de uitreiking van de koninklijke onderscheidingen. Foto: Flip Franssen sterke drank borrel Franssen, Flip

Hasselt

De Vlaamse geurkunstenaar Peter de Cupere ontwikkelde voor het Nationale Jenevermuseum in Hasselt een nieuwe ‘bloem’: de Orange Bulb Alambfleuric. De hoofdbestanddelen van deze zinnenstrelende geurinstallatie zijn sinaasappel, citroen en kruiden. De kwaliteit is die van een parfum. Ook in het museum te ervaren is De Cuperes ‘Olfactology Lab’ waar met geur wordt geëxperimenteerd.

Olfactology Lab – The Orange Bulb Alambfleuric Oranjebitter, Nationaal Jenevermuseum, Witte Nonnenstraat 19, Hasselt, t/m 31 aug. di-zo 10-17u. Inl 003211239860.