`Communicatie bij PSV moet beter`

Eindhoven. De communicatie binnen PSV moet verbeterd worden en werkafspraken moeten duidelijker worden vastgelegd. Dat zijn de belangrijkste conclusies van de raad van commissarissen van de club uit Eindhoven. Hun aanbevelingen werden gisteren gepubliceerd op de website van PSV. De commissarissen reageren in de brief op de ontstane onrust bij PSV, met name rond algemeen directeur Jan Reker. Hij kreeg de afgelopen dagen forse kritiek te verwerken van achtereenvolgens doelman Heurelho Gomes, technisch manager Stan Valckx en scout Piet de Visser. Zij hekelden het beleid van Reker en zegden het vertrouwen in de algemeen directeur op. De commissarissen herhaalden in hun verklaring dat ze volledig achter de beslissingen van Reker staan. ”Dit beleid wordt breed gedragen binnen de club en we rekenen er dan ook op dat het vertrouwen binnen de club op korte termijn volledig hersteld wordt.” Toch ziet de raad ruimte voor verbetering. ”Wel zal in het vervolg extra aandacht worden besteed aan communicatieve aspecten en zullen meer duidelijke werkafspraken worden gemaakt om te voorkomen dat onnodige misverstanden ontstaan”, zo staat op de website.