Carli Hermès

Carli Hermès Amsterdam Zijn expressieve foto's tonen een bedachte werkelijkheid die de fantasie van de beschouwer op een krachtige wijze weet te prikkelen. De composities zijn ritmisch, beweeglijk en uitgebalanceerd. Hermès toont ons zijn, meestal vrouwelijke, modellen vanuit onverwachte gezichtspunten. Zijn portretten zijn indringend en doen vaak surrealistisch aan. Hij ziet het menselijke lichaam vooral als vorm waarmee hij wonderlijke en ongewone composities kan creëren. T/m 8 juni in Galerie Rademakers, Prinsengracht 570-572, A'dam, di t/m zo 11-17u30, tel 020-6225496. Hermès, Carli

Amsterdam

Zijn expressieve foto's tonen een bedachte werkelijkheid die de fantasie van de beschouwer op een krachtige wijze weet te prikkelen. De composities zijn ritmisch, beweeglijk en uitgebalanceerd. Hermès toont ons zijn, meestal vrouwelijke, modellen vanuit onverwachte gezichtspunten. Zijn portretten zijn indringend en doen vaak surrealistisch aan. Hij ziet het menselijke lichaam vooral als vorm waarmee hij wonderlijke en ongewone composities kan creëren.

T/m 8 juni in Galerie Rademakers, Prinsengracht 570-572, A'dam, di t/m zo 11-17u30, tel 020-6225496.