tv film

tv film Sophie Scholl - Die letzten Tage (Marc Rothemund, 2005) België2, 20.40-22.35u. Scholl was hét symbool van Duits verzet tegen de nazi’s. De transcripties en het showproces tegen haar vormden de basis voor deze ijzingwekkende film. Met Julia Jentsch als Scholl, en Gerald Alexander Held als de nazi die haar desondanks lijkt te willen redden. scene uit de film "Sophie Scholl - Die letzten Tage" FOTO: Cinemien
tv film Sophie Scholl - Die letzten Tage (Marc Rothemund, 2005) België2, 20.40-22.35u. Scholl was hét symbool van Duits verzet tegen de nazi’s. De transcripties en het showproces tegen haar vormden de basis voor deze ijzingwekkende film. Met Julia Jentsch als Scholl, en Gerald Alexander Held als de nazi die haar desondanks lijkt te willen redden. scene uit de film "Sophie Scholl - Die letzten Tage" FOTO: Cinemien Cinemien

Sophie Scholl - Die letzten Tage (Marc Rothemund, 2005)België2, 20.40-22.35u.

Scholl was hét symbool van Duits verzet tegen de nazi’s. De transcripties en het showproces tegen haar vormden de basis voor deze ijzingwekkende film. Met Julia Jentsch als Scholl, en Gerald Alexander Held als de nazi die haar desondanks lijkt te willen redden.