Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Drietal spelers NAC fit voor FC Twente

BREDA, 29 april. NAC Breda kan in het eerste duel van de play-offs beschikken over de van blessures herstelde Jelle ten Rouwelaar, Ronnie Stam en Tyrone Loran. Vanavond speelt de ploeg van coach Ernie Brandts in Emmen tegen FC Twente in de eerste ronde van de play-offs om een ticket in de voorronde van de Champions League. Het drietal begint tegen FC Twente wellicht zelfs in de basis, meldt de site van de Bredase club. Loran vervangt dan verdediger Patrick Zwaanswijk, die door een liesblessure afwezig is. Ook Anthony Lurling moet verstek laten gaan door fysieke problemen. Mogelijk is hij zaterdag weer beschikbaar voor de return.