Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Media

tv film

tv film Warlock (Steve Miner, 1989) RTL7, 22.10-00.10u. Aardige speciale effecten larderen matige en absurde occulte thriller. Uit Middeleeuwen stammende, duivelse tovenaar Julian Sands maakt anno 1988 Los Angeles onveilig. Heksenjager Richard E. Grant en betoverde serveerster Lori Singer zitten hem op de hielen.
tv film Warlock (Steve Miner, 1989) RTL7, 22.10-00.10u. Aardige speciale effecten larderen matige en absurde occulte thriller. Uit Middeleeuwen stammende, duivelse tovenaar Julian Sands maakt anno 1988 Los Angeles onveilig. Heksenjager Richard E. Grant en betoverde serveerster Lori Singer zitten hem op de hielen.

Warlock (Steve Miner, 1989)RTL7, 22.10-00.10u.

Aardige speciale effecten larderen matige en absurde occulte thriller. Uit Middeleeuwen stammende, duivelse tovenaar Julian Sands maakt anno 1988 Los Angeles onveilig. Heksenjager Richard E. Grant en betoverde serveerster Lori Singer zitten hem op de hielen.