1 Vergelijken

Op zoek naar voetballenzen? De beste vergelijkingssites voor contactlenzen vind je op snakewool.nl. Foto AP Christine Hettrich of Conta Optic GmbH wears a contact lens in soccer ball pattern, at the company's office in Ludwigsburg near Stuttgart, southwestern Germany, Wednesday, May 24, 2006. The special offer for the upcoming 2006 Soccer World Cup contains one soccer ball lens, one lens in the German national colors and maintenance accessory. (AP Photo/Thomas Kienzle)
Op zoek naar voetballenzen? De beste vergelijkingssites voor contactlenzen vind je op snakewool.nl. Foto AP Christine Hettrich of Conta Optic GmbH wears a contact lens in soccer ball pattern, at the company's office in Ludwigsburg near Stuttgart, southwestern Germany, Wednesday, May 24, 2006. The special offer for the upcoming 2006 Soccer World Cup contains one soccer ball lens, one lens in the German national colors and maintenance accessory. (AP Photo/Thomas Kienzle) Associated Press

Vergelijkingssites vergelijken

www.snakewool.nl

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Een vergelijkingssite om vergelijkingsites te vergelijken. Handig. Want wat ooit begon als een goed idee – prijzen, producten en reviews vergelijken op internet – is inmiddels uitgegroeid tot een kluwen van vergelijkingssites. Moet je voor je nieuwe tv naar kieskeurig.nl, elcheapo.nl, kelkoo.nl, of vergelijk.nl.? En zoek je voor je nieuwe zorgverzekering op independer.nl, kiesbeter.nl, of verzekeringssite.nl? En dan vergeten we gemakshalve nog maar even de tientallen sites die je kunt gebruiken bij het zoeken naar een vliegticket of hotel. De site snakewool.nl, een particulier initiatief, wil proberen een overzicht te geven van de beste vergelijkingssites in zo veel mogelijk categorieën. Het aantal categorieën bedraagt nu 32 (van ringtones tot beleggingsfondsen) maar wordt steeds uitgebreid. Snakewool hanteert acht criteria voor een goede site. Geen enkele vergelijkingssite heeft een alomvattend aanbod. En dus luidt de laatste tip van Snakewool: probeer toch maar meerdere vergelijkingssites uit, vooral als het gaat om belangrijke aankopen. (OV)