Muziek Gespeeld en Verbeeld

Muziek Gespeeld en Verbeeld 's Hertogenbosch Hoe klinkt een schilderij? En welke kleur heeft middeleeuwse dansmuziek? Op de expositie Muziek - gespeeld en verbeeld in het Noordbrabants Museum wordt ‘muziek in de kunst’ uit vijf eeuwen met behulp van ingenieuze installaties tot leven gewekt. Vanaf de laatmiddeleeuwse kunst van Jeroen Bosch, waarin instrumenten verwijzen naar losbandig gedrag, Jan Steen, stukken die Mozart schreef voor stadhouder Willen IV tot Henk Visch. Van 26 april t/m 31 aug Noordbrabants Musem, Verwerstraat 42, ’s Hertogenbosch. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u. luitspeler
Muziek Gespeeld en Verbeeld 's Hertogenbosch Hoe klinkt een schilderij? En welke kleur heeft middeleeuwse dansmuziek? Op de expositie Muziek - gespeeld en verbeeld in het Noordbrabants Museum wordt ‘muziek in de kunst’ uit vijf eeuwen met behulp van ingenieuze installaties tot leven gewekt. Vanaf de laatmiddeleeuwse kunst van Jeroen Bosch, waarin instrumenten verwijzen naar losbandig gedrag, Jan Steen, stukken die Mozart schreef voor stadhouder Willen IV tot Henk Visch. Van 26 april t/m 31 aug Noordbrabants Musem, Verwerstraat 42, ’s Hertogenbosch. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u. luitspeler

's Hertogenbosch

Hoe klinkt een schilderij? En welke kleur heeft middeleeuwse dansmuziek? Op de expositie Muziek - gespeeld en verbeeld in het Noordbrabants Museum wordt ‘muziek in de kunst’ uit vijf eeuwen met behulp van ingenieuze installaties tot leven gewekt. Vanaf de laatmiddeleeuwse kunst van Jeroen Bosch, waarin instrumenten verwijzen naar losbandig gedrag, Jan Steen, stukken die Mozart schreef voor stadhouder Willen IV tot Henk Visch.

Van 26 april t/m 31 aug Noordbrabants Musem, Verwerstraat 42, ’s Hertogenbosch. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u.