Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Entertainment

London Calling

London Calling Amsterdam Zeer sterke bezetting van het festival voor nieuwe Britse popmuziek knoopt er ook nog een Koninginnedag aan vast. Vrijdag: o.a. Blood Red Shows, Chrome Hoof, Make Model, The Metros. Zaterdag: o.a. Cage The Elephant, Let’s Wrestle, Pete and the Pirates, Rascals, Video Nasties. 30 april is misschien nog wel de grootste aanrader met vanaf 16u The Young Knives, nieuwe Manchester-sensatie The Courteeners, Peggy Sue and the Pirates en Nederlandse Betty Serveert en Scram C Baby. T/m 30 april Paradiso, Amsterdam. Inl www.londoncalling.nl The Meiros Education Is er een leukere voorbereiding op London Calling denkbaar, dan samen met je vrienden rond een batterijpick- upje verzamelen om een stapel plaatjes te draaien, desnoods buiten in het park?
London Calling Amsterdam Zeer sterke bezetting van het festival voor nieuwe Britse popmuziek knoopt er ook nog een Koninginnedag aan vast. Vrijdag: o.a. Blood Red Shows, Chrome Hoof, Make Model, The Metros. Zaterdag: o.a. Cage The Elephant, Let’s Wrestle, Pete and the Pirates, Rascals, Video Nasties. 30 april is misschien nog wel de grootste aanrader met vanaf 16u The Young Knives, nieuwe Manchester-sensatie The Courteeners, Peggy Sue and the Pirates en Nederlandse Betty Serveert en Scram C Baby. T/m 30 april Paradiso, Amsterdam. Inl www.londoncalling.nl The Meiros Education Is er een leukere voorbereiding op London Calling denkbaar, dan samen met je vrienden rond een batterijpick- upje verzamelen om een stapel plaatjes te draaien, desnoods buiten in het park?

Amsterdam

Zeer sterke bezetting van het festival voor nieuwe Britse popmuziek knoopt er ook nog een Koninginnedag aan vast. Vrijdag: o.a. Blood Red Shows, Chrome Hoof, Make Model, The Metros. Zaterdag: o.a. Cage The Elephant, Let’s Wrestle, Pete and the Pirates, Rascals, Video Nasties. 30 april is misschien nog wel de grootste aanrader met vanaf 16u The Young Knives, nieuwe Manchester-sensatie The Courteeners, Peggy Sue and the Pirates en Nederlandse Betty Serveert en Scram C Baby.

T/m 30 april Paradiso, Amsterdam. Inl www.londoncalling.nl