Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

Drie teams in NBA komen sterk terug

NEW YORK, 25 april. Houston Rockets, Toronto Raptors en Washington Wizards hebben gisteravond belangrijke zeges behaald in de play-offs van de Amerikaanse basketbalcompetitie, NBA. De drie clubs, die de eerste twee wedstrijden in de kwartfinales verloren, brachten de achterstand in de best-of-seven series terug tot 1-2. De Rockets versloegen Utah Jazz, 94-92, de Raptors wonnen met 108-94 van Orlando Magic en de Wizards lieten Cleveland Cavaliers kansloos: 108-72.