Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Media

tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Andere tijden Ned.2, 21.30-22.00u. Historische reconstructie van mei 1940: Breda dreigt tussen de vuurlinies bekneld te raken. Vijftigduizend inwoners verlaten hun huizen. Tientallen mensen komen om het leven, anderen vluchten richting Zuid-Frankrijk. Achteraf onnodig; de Duitsers nemen Breda in zonder één schot te lossen.
tv nieuws en documentaires Andere tijden Ned.2, 21.30-22.00u. Historische reconstructie van mei 1940: Breda dreigt tussen de vuurlinies bekneld te raken. Vijftigduizend inwoners verlaten hun huizen. Tientallen mensen komen om het leven, anderen vluchten richting Zuid-Frankrijk. Achteraf onnodig; de Duitsers nemen Breda in zonder één schot te lossen.

Andere tijdenNed.2, 21.30-22.00u.

Historische reconstructie van mei 1940: Breda dreigt tussen de vuurlinies bekneld te raken. Vijftigduizend inwoners verlaten hun huizen. Tientallen mensen komen om het leven, anderen vluchten richting Zuid-Frankrijk. Achteraf onnodig; de Duitsers nemen Breda in zonder één schot te lossen.