tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Andere tijden Ned.2, 21.30-22.00u. Historische reconstructie van mei 1940: Breda dreigt tussen de vuurlinies bekneld te raken. Vijftigduizend inwoners verlaten hun huizen. Tientallen mensen komen om het leven, anderen vluchten richting Zuid-Frankrijk. Achteraf onnodig; de Duitsers nemen Breda in zonder één schot te lossen.
tv nieuws en documentaires Andere tijden Ned.2, 21.30-22.00u. Historische reconstructie van mei 1940: Breda dreigt tussen de vuurlinies bekneld te raken. Vijftigduizend inwoners verlaten hun huizen. Tientallen mensen komen om het leven, anderen vluchten richting Zuid-Frankrijk. Achteraf onnodig; de Duitsers nemen Breda in zonder één schot te lossen.

Andere tijdenNed.2, 21.30-22.00u.

Historische reconstructie van mei 1940: Breda dreigt tussen de vuurlinies bekneld te raken. Vijftigduizend inwoners verlaten hun huizen. Tientallen mensen komen om het leven, anderen vluchten richting Zuid-Frankrijk. Achteraf onnodig; de Duitsers nemen Breda in zonder één schot te lossen.